Fostul vicepreședinte al Partidului Liberal (PL) Valeriu Munteanu a depus astăzi, 14 ianuarie la Consiliul Electoral de Circumscripție, listele de subscripție cu 850 de semnături pentru a candida la funcția de deputat în circumscripția uninominală nr.18, care include localitățile Orhei-Călărași. Despre asta, Munteanu a anunțat pe pagina sa de facebook.

Am depus listele de subscripție cu 850 de semnături și toate actele necesare pentru înregistrare în calitate de candidat la funcția de deputat în circumscripţia uninominală nr. 18 Orhei-Călărași. Mulţumesc cetățenilor și membrilor locali ai Blocului ACUM (PPDA, PAS și PLDM) pentru implicarea plenară și susținerea acordată in lupta contra penalului Shor, protejatul lui Plahotniuc. Așteptăm înregistrarea.”, se arată în postare.

De asemenea, Munteanu candidează din partea blocului Electoral ACUM, pe circumscripția nr. 18, Orhei-Călărași. Astfel, pe aceeași circumscripție candidații înregistrați oficial sunt: Vasile Costin din partea Partidului Democrat din Moldova, Ilan Shor din Partidul Politic „ȘOR” și Svatlana Căpățină din partea Partidul Comunist din Moldova. Totodată, și-au anunțat intenția și Mihai Catraniuc de la PSRM.

Foto: facebook/ Valeriu Munteanu