/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/FOTO/ Valeriu Munteanu a depus listele de subscripție pentru a candida la funcția de deputat

missing
14 ianuarie 2019, ora 13:42

Am depus listele de subscripție cu 850 de semnături și toate actele necesare pentru înregistrare în calitate de candidat la funcția de deputat în circumscripţia uninominală nr. 18 Orhei-Călărași. Mulţumesc cetățenilor și membrilor locali ai Blocului ACUM (PPDA, PAS și PLDM) pentru implicarea plenară și susținerea acordată in lupta contra penalului Shor, protejatul lui Plahotniuc. Așteptăm înregistrarea.”, se arată în postare.

De asemenea, Munteanu candidează din partea blocului Electoral ACUM, pe circumscripția nr. 18, Orhei-Călărași. Astfel, pe aceeași circumscripție candidații înregistrați oficial sunt: Vasile Costin din partea Partidului Democrat din Moldova, Ilan Shor din Partidul Politic „ȘOR” și Svatlana Căpățină din partea Partidul Comunist din Moldova. Totodată, și-au anunțat intenția și Mihai Catraniuc de la PSRM.

Foto: facebook/ Valeriu Munteanu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram