/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Tânărul care l-a ucis pe moldoveanul Victor Nour, condamnat la închisoare pe viață

missing
14 ianuarie 2019, ora 11:35

Astfel, după atac, individul ar fi stat o vreme prin Iaşi, apoi a auzit la ştiri că este căutat de oamenii legii. Ulterior, acesta a urcat într-un microbuz având intenţia de a ajunge acasă, la Roman. Bănuind că ar putea fi aşteptat de poliţişti, a coborît cu zece kilometri înainte de oraş, şi a urmat drumul către casă, prin pădure.

La un moment dat s-a rătăcit, iar pentru a ieşi la liman şi-a sunat tatăl. Acesta a venit după inculpat, dar între timp oamenii legii au aflat unde acesta se afla. Ulterior, tânărul a fost prins de poliția română. Individul pe atunci însă, nu-și recunoștea vina.

Moldoveanul Victor Nour a fost ucis la data de 9 noiembrie 2015, în căminul C4 a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Acesta a primit mai multe lovituri de cuțit de la un coleg de cameră, care apoi a dat foc încăperii și a fugit. De asemenea, individul a mai rănit încă un student, care a fost spitalizat în stare gravă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram