Curtea de Apel Iaşi s-a pronunţat în cazul studentului care a ucis moldoveanul Victor Nour, iar prin sentinţă definitivă Aurelian Giosan de 22 ani, din Roman, a fost condamnat la închisoare pe viaţă. Acesta este vinovat că a ucis un coleg de cameră, iar pe altul a fost rănit, care ulterior a ajuns la spital în stare gravă, potrivit monitorulneamt.ro.

Astfel, după atac, individul ar fi stat o vreme prin Iaşi, apoi a auzit la ştiri că este căutat de oamenii legii. Ulterior, acesta a urcat într-un microbuz având intenţia de a ajunge acasă, la Roman. Bănuind că ar putea fi aşteptat de poliţişti, a coborît cu zece kilometri înainte de oraş, şi a urmat drumul către casă, prin pădure.

La un moment dat s-a rătăcit, iar pentru a ieşi la liman şi-a sunat tatăl. Acesta a venit după inculpat, dar între timp oamenii legii au aflat unde acesta se afla. Ulterior, tânărul a fost prins de poliția română. Individul pe atunci însă, nu-și recunoștea vina.

Moldoveanul Victor Nour a fost ucis la data de 9 noiembrie 2015, în căminul C4 a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași. Acesta a primit mai multe lovituri de cuțit de la un coleg de cameră, care apoi a dat foc încăperii și a fugit. De asemenea, individul a mai rănit încă un student, care a fost spitalizat în stare gravă.