/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Un tânăr din Nisporeni, condamnat la șase ani de închisoare, pentru că și-a snopit în bătăi iubita

missing
14 ianuarie 2019, ora 09:12

Un bărbat de 31 de ani, din raionului Nisporeni, a fost condamnat la șase ani şi cinci luni de detenţie pentru violenţă în familie. Acesta și-a snopit în bătăi concubina.

Cazul a avut loc în primăvara anului 2018. Bărbatul a venit acasă dimineața, şi-a trezit concubina, cu care se aflau în relaţii ostile, potrivit procurorilor, și a început să o lovească crunt cu pumnii şi picioarele până aceasta a leşinat.

„După ce a stropit-o cu apă, femeia şi-a revenit, însă acţiunile violente ale acestuia au continuat. Având dureri insuportabile, victima a rugat bărbatul să cheme ambulanţa, însă acesta a refuzat. Femeia a fost salvată datorită vecinilor, care au chemat medicii, victima fiind internată în stare gravă la spital, unde, i-a fost acordat ajutorul necesar”, informează Procuratura Generală.

Cei doi locuiau împreună de patru ani şi aveau doi copii minori.

Agresorul a mai fost în conflict cu legea, fiind anterior condamnat pentru acţiuni similare (neexecutarea măsurilor din ordonanţa de protecţie a victimei violenţei în familie.)

Sentinţa este cu drept de atac în condiţiile legii, precizează acuzatorul de stat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram