/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Vameșii de la Aeroportul din Chișinău au descoperit trei mii de țigări în valiza unei pasagere care zbura spre Roma

missing
14 ianuarie 2019, ora 11:42

Vameșii de la Aeroportul Internațional Chișinău au depistat trei mii de țigări de contrabandă în valiza unei pasagere care urma să zboare la Roma, Italia. 

Vameșii au descoperit țigările în cadrul scanării bagajelor de cală, fiind alertați și de câinele specializat al Vămii. Lotul a fost reținut pentru continuarea cercetărilor, iar femeia s-a ales cu o amendă de 3 000 de lei.

De asemenea, potrivit serviciului de presă al Vămii, ajutați de câinii specializați, vameșii au găsit un lot de peste 13 mii de țigarete la punctul vamal Costești.

„Depistarea de la Costești a fost raportată după ce, vameșii au redirecționat pentru verificări suplimentare mașina unui locuitor al municipiului Chișinău, care figura în sistemul de consemne al Vămii. Suspiciunile vameșilor au fost confirmate și de patrupedul de serviciu, care a reacționat la torpedoul autovehiculului. Astfel, în urma demontării acestuia, vameșii au depistat 13 860 de țigarete”, se menționează într-un comunicat al Serviciului Vamal.

Produsele din tutun și mașina au fost reținute, bărbatul urmând să achite și o amendă de până la 4 500 de lei.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram