HBO a lansat încă un trailer al celui de-al optulea și ultimul sezon al dramei fantastice televizate Urzeala Tronurilor. În cadrul acestuia, realizatorii anunță și data premierei sezonului care este 14 aprilie 2019.

În cele 1:44 de secunde autorii îi arată pe John Snow, Sansa Stark și Arya Stark merg printr-un tunel, iar la un moment dat se întâlnesc în fața propriilor statui. Ulterior, tunelul începe să fie inundat de ceață, iar John și Arya își scot săbiile fiind pregătiți de luptă.

Realizatorii serialului au anunțat că spre deosebire de primele șase sezoane care au avut fiecare câte zece episoade și al șaptelea, care a avut șapte episoade, cel de-al optulea sezon va avea doar șase episoade, însă fiecare serie va avea câte două ore. Ca sezonul precedent, în mare măsură va consta în conținut original ce nu este găsit în prezent, în seria lui George R. R. Martin, Un Cântec de Gheață și Foc, ci în schimb va adapta materialul pe care Martin l-a dezvăluit producători de seriale despre viitoarele romane din serie, Aripile Iernii și Un Vis de Primăvară.

Sezonul va fi adaptat pentru televiziune de David Benioff și D. B. Weiss. Filmarea a început în mod oficial pe 23 octombrie 2017.