/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Cum a comentat Năstase cererea prealabilă expediată de Ghimpu în care solicită scuze și un leu

missing
16 ianuarie 2019, ora 13:54

„Eu asta fac de trei ani de zile, despre implicarea hoților în furtul miliardului, despre spălătoria mafiei rusești, în atacurile raider, despre hoți nu am încetat să vorbesc de ani de zile. Acu s-o trezit. Individul despre care vorbiți dvs. Mihai Ghimpu, este un politician de sub 1% și din punctul meu de vedere s-a sinucis politic de foarte multă vreme. Cât privește demnitate, onoare, eu nu dau nici 30 de arginți, pardon, 30 de bănuți pe onoarea și demnitatea lui Ghimpu”, a declarat Năstase.

Totodată, acesta a precizat că politicieni ca Ghimpu, Plahotniuc, Leancă, Șor sau alții „nu ne pot opri în drumul nostru spre liberat”.

Deși a fost întrebat dacă își va cere scuze, liderul PPDA a spus că el este sigur că jurnaliștii sunt capabili singuri să tragă concluzia.

Mihai Ghimpu a expediat o cererea prealabilă în adresa lui Andrei Năstase prin care îi solicită scuze și dezmințiri publice pentru declarațiile făcute în cadrul unei conferințe de presă, potrivit cărora Ghimpu ar fi implicat în furtul miliardului, „spălătoria mafiei rusești” și ar fi complicele lui V. Plahotniuc.

Potrivit cererii prealabile, în cadrul unei conferințe de presă din 2 ianuarie, Andrei Năstase a declarat: „ .. în loc să vorbim despre beneficiarul mare al furtului miliardului și a spălătoriei mafiei rusești care este Plahotniuc, complicii săi Șor, Ghimpu …”. Liberalul susține că declarațiile date au mai fost făcute și în cadrul unei emisiuni televizate.

În context, Ghimpu solicită scuze și să i se compenseze prejudiciul cauzat de aceste declarații defăimătare în cuantum de un leu. În caz contrar liberalul spune că va fi nevoit să-și apere onoarea, demnitatea și reputația personală prin intermediul instanțelor de judecată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram