/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/DOC/ Ghimpu a expediat o cerere prealabilă lui Năstase prin care solicită scuze și compensație de un leu

missing
16 ianuarie 2019, ora 12:07

Potrivit cererii prealabile, în cadrul unei conferințe de presă din 2 ianuarie, Andrei Năstase a declarat: „ .. în loc să vorbim despre beneficiarul mare al furtului miliardului și a spălătoriei mafiei rusești care este Plahotniuc, complicii săi Șor, Ghimpu …”. Liberalul susține că declarațiile date au mai fost făcute și în cadrul unei emisiuni televizate.

În context, Ghimpu solicită scuze și să i se compenseze prejudiciul cauzat de aceste declarații defăimătare în cuantum de un leu. În caz contrar liberalul spune că va fi nevoit să-și apere onoarea, demnitatea și reputația personală prin intermediul instanțelor de judecată.

„În viața mea politică am trecut cu vederea peste mai multe manipulări, suspecții nefondate sau chiar minciuni sfruntate, inventate de către adversarii / dușmanii mei politici, considerând mai jos de demnitatea umană să le dau atenție. Această cerere, înaintată lui Andrei Năstase, este prima din viața mea politică, deoarece furtul miliardului a afectat toți cetățenii RM, iar lumea nici până azi nu cunoaște hoții!… A trece peste învinuirile aduse de el ar însemna, că sunt indiferent față de jaful secolului și față de numele Ghimpu, care nu-mi aparține doar mie. Mai ales, când toată opinia publică ține bine minte că eu am fost primul, care a vorbit în plenul Parlamentului, dar și în cadrul unor conferințe de presă despre pregătirea unei mari fraude bancare si furtul miliardului”, a scris Ghimpu pe pagina sa de facebook.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram