/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Partidul Nostru a depus la CEC lista candidaților pentru alegerile parlamentare. De ce lipsește numele lui Usatîi

16 ianuarie 2019, ora 16:48

Rugat să comenteze motivul lipsei acestuia din liste, vicepreședintele partidului, Ilian Cașu, a declarat că acesta nu a putut fi inclus în listă din cauza condițiilor impuse de legislație.

Așa au fost create condițiile. Obligațiunea candidatului de a-și lua personal certificatul, ca personal să vină pe circumscripție să depună actele, personal să depună actele la CEC. Toate aceste condiții fac imposibilă participarea lui Renato Usatîi”, a declarat Ilian Cașu.

Potrivit unui comunicat al formațiunii, în listă se regăsesc reprezentanți ai conducerii PN – Nicolae Țipovici, Elena Grițco, Elena Panuș, Ilian Cașu și Dumitru Ciubașenco. La fel, la alegeri vor participa primarul de Drochia, Nina Cereteu, primarul de Basarabeasca, Valentin Cimpoeș, primarul de Glodeni, Stela Onuțu, precum și primarul de Cantemir, Roman Ciubaciuc.

Pe lângă asta, în listă au fost incluși consilieri ai PN, pedagogi, ingineri, juriști și economiști.

Alegerile parlamentare în R. Moldova vor avea loc pe 24 februarie, până în prezent au fost înregistrați șase concurenți electorali: PCRM, PSRM, ACUM, PDM, Partidul Șor și Mișcarea Antimafie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram