/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Tenismenul Rafael Nadal s-a calificat în turul III de la Australian Open

missing
16 ianuarie 2019, ora 15:33

Tenismenul Rafael Nadal s-a calificat astăzi în turul III de la Australian Open. Acesta l-a învins în minimum de seturi pe australianul Matthew Ebden, cu un scor de 6-3, 6-2, 6-2, după o oră şi 58 de minute de joc, scrie Gazeta Sporturilor

„Emoţiile sunt amestecate. Am jucat puţin în ultimele luni, dar mă simt bine pe teren. Simt că mi-am ameliorat jocul de la meci la meci. Mă antrenez foarte intens, dar nimic nu se compară cu ritmul din meciuri. Simt că am jucat foarte bine cu forehand-ul, dar în acelaşi timp cred că sunt alte lucruri pe care trebuie să le îmbunătăţesc. Voi lucra la aceste lucruri, iar victoria de azi îmi dă foarte multe încredere”, a declarat Nadal la finalul partidei, potrivit sursei citate.

În turul III, Nadal va înfrunta vineri un alt australian, pe Alex De Minaur, una dintre marile speranțe ale tenisului mondial.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram