/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Australia: Cod roșu de caniculă. Regiunile în care temperaturile pot depăși 50 de grade Celsius

missing
16 ianuarie 2019, ora 12:35

Portul Australiei de Sud, Port Augusta, a înregistrat o maximă de 48,5 grade Celsius, cea mai mare înregistrare din anul 1962. De asemenea, Orașul Tarcoola din sudul Australiei a atins până la +49 de Grade în termometre.

Totodată, în alte regiuni arșița a atins maxime de 40 grade C. Aceste se așteaptă să dureze până la data de 18 ianuarie. În același timp, un alt oraș din nord-vestul Australiei, Marble Bar, se confruntă de 22 de zile cu temperaturi de 50 de Grade Celsius.

Deoarece mercurul continuă să crească, cei mai afectați par a fi tinerii și vârstnicii care suferă de astm sau boli respiratorii. Aceștia sunt îndemnați să evite plimbările în aer liber pe timp de zi și să petreacă cât mai mult timp în încăperi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram