/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Revin ninsorile și gerul pe timp de noapte! Temperaturile aerului vor scădea până la -12 grade

missing
17 ianuarie 2019, ora 14:41

Începând cu săptămâna viitoare, revin ninsorile pe teritoriul întregii țări și temperaturile geroase, pe timp de noapte. 

Potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS), se așteaptă ninsori slabe, în noaptea de sâmbătă și duminică ziua, la nordul republicii. De asemenea, duminică ziua, la sud sunt posibile precipitații sub formă de lapoviță.

În primele trei zile ale săptămânii viitoare va ninge moderat în toată țara. Totodată, valorile termice pe timp de noapte vor coborî până la -7… -12 grade, în partea de nord a țării; până la -6… -11 grade, în centru, și până la -5… -10 grade, în partea de sud a țării.

Ziua, maximele temperaturii aerului vor fi de -3… +2 grade Celsius, în nordul țării; -2… +3 grade, în centru, și -1… +4 grade, în partea de sud a țării.

Urmăriți constant prognoza meteo, pentru a fi la curent cu toate actualizările meteorologilor. 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram