/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/FOTO/ Un biciclist din Anenii Noi se află în comă la spital, după ce a fost lovit de o mașină

18 ianuarie 2019, ora 12:48

Un biciclist din Bulboaca, Anenii Noi, în vârstă de 52 de ani, a fost internat de urgență la spital, după ce a fost tamponat de o mașină. Accidentul s-a întâmplat în această dimineață, către ora 7, pe traseul principal din satul Bulboaca.

Organele de drept au fost alertate de un trecător. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție din Anenii Noi, Silvia Vetcu, biciclistul ar fi fost acroșat de un automobil de marcă Dacia, în timp ce se deplasa pe marginea carosabilului. La volanul automobilului era un bărbat de 45 de ani, locuitor al orașului Anenii Noi.

Potrivit poliției, biciclistul se află în comă și este internat la spitalul din Anenii Noi. Reprezentantul secției de Reanimare a spitalului a declarat pentru TV8 că bărbatul urmează să fie transportat de urgență la o instituție medicală din Chișinău.

Poliția investighează cazul în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor. Cauza preliminară a accidentului ar putea fi carosabilul lunecos.

Pe cazul dat a fost inițiat proces penal, iar alte circumstanțe se stabilesc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram