/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/FOTO/ O mașină, făcută zob la Edineț. Un bărbat a decedat, iar o femeie a ajuns în stare gravă la spital

missing
19 ianuarie 2019, ora 12:53

Un bărbat a decedat, iar o femeie a fost transportată în stare gravă la spital după ce mașina în care se aflau a derapat de pe șosea și s-a răsturnat în fâșia forestieră de lângă șosea. Automobilul a fost făcut zob și a fost găsit de polițiști cu roțile în sus.

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Edineț, Svetlana Talpă, accidentul s-a produs pe traseul M-5. Automobilul a fost găsit răsturnat la 800 de metri în fâșia forestieră de lângă șosea. La distanță de 30 m de la automobil a fost găsit decedat un bărbat cu vârsta de aproximativ 44 ani.

Polițiștii stabilesc circumstanțele incidentului.

Foto: Politia

 

Foto: Politia

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram