/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Încă o victorie pentru Radu Albot la turneul Australian Open 2019. Moldovean s-a calificat în runda a treia în proba de dublu

19 ianuarie 2019, ora 12:32

Încă o victorie pentru Radu Albot la turneul Grand Slam Australian Open 2019. Cel mai bun jucător de tenis moldovean, în pereche cu Malek Jaziri din Tunisia, s-a calificat în runda a treia în proba de dublu.

În runda a doua a turneului de la Melbourne, echipa moldo-tunisiană a trecut de duetul american Steve Johnson și Denis Kudla în trei seturi cu scorul de 1:6 6:2 6:4.

Următorii adversari ai perechii noastre vor fi capii de serie nr. 12, finlandezul Henri Kontinen (locul 29 ATP Dublu) și australianul John Peers (locul 28 ATP Dublu).

În 2018, Radu Albot în pereche cu sud-coreeanul Hyeon Chung a reușit să învingă duetul Kontinen – Peers și să se califice în runda a treia.

Meciul dintre dueturilor Meciul Albot/Jaziri vs Kontinen/Peers va avea loc mâine, 20 ianuarie.

Moldovan Tennis Federation

Foto: Facebook/Moldovan Tennis Federation

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram