/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Președintele Igor Dodon a respectat tradiția și a intrat în apa rece ca gheața. „Senzația de după scăldat este deosebită”

19 ianuarie 2019, ora 16:25

Președintele Igor Dodon a respectat și în acest an tradiția și a intrat în apa rece ca gheața de Boboteză. Șeful statului a postat pe o rețea de socializare o înregistrare video în care se vede cum se scufundă în apa și își face semnul crucii.

„Așa cum obișnuiesc în fiecare an de Bobotează, indiferent de timpul de afară sau starea organismului, neapărat fac baie în apa rece a unui lac. Este o tradiție frumoasă prin care ne călim trupul și sufletul. Senzația de după scăldat este deosebită”, a scris Igor Dodon.

Pe parcursul zilei de astăzi, mai mulți cetățeni au făcut baie în apa rece după ce au fost sfințite apele în ziua Bobotezei. Tradiția spune că cei care fac baie de Bobotează sunt păziți de rele tot anul. Alții susțin însă că scăldatul în iazuri, piscine și alte rezervoare de apă în această zi nu are nimic în comun cu sărbătoarea.

Așa cum obișnuiesc în fiecare an de Bobotează, indiferent de timpul de afară sau starea organismului, neapărat fac baie în apa rece a unui lac. Este o tradiție frumoasă prin care ne călim trupul și sufletul. Senzația de după scăldat este deosebită.Încă o dată felicitări cu prilejul acestei frumoase sărbători religioase. Botezul Domnului să ne aducă lumină în viață, liniște în suflet, binecuvântare în casă și armonie în familie.********** Каждый год на Крещение, независимо от погоды или состояния здоровья, я обязательно совершаю омовение в ледяной воде озера. Это красивая традиция, которая закаляет и тело, и душу. Ощущения после окунания в воду непередаваемые!Еще раз поздравляю всех с этим религиозным праздником. Пусть Крещение Господне принесет свет в нашу жизнь, душевный покой, благословение в дом и гармонию в семью.

Gepostet von Dodon Igor am Samstag, 19. Januar 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram