Ambasadorul Irlandei: La Chișinău ar putea fi deschis cel puțin un oficiu consular al Irlandei

20 ianuarie 2019, ora 09:23

La Chișinău ar putea fi deschis cel puțin un oficiu consular al Irlandei, a declarat ambasadorul irlandez în Moldova, cu reședința la București, Derek Feely, în cadrul unei vizite în Republica Moldova. În același timp, oficialul salută intenția Republicii Moldova de a deschide o ambasadă în Dublin.

În cadrul unor declarații pentru presă, la final de vizită, Derek Feely a menționat că se străduiește să fie în Republica Moldova pe cât de des este posibil acest lucru și depune eforturi pentru a îmbunătăți relațiile bilaterale dintre cele două state.

Anterior, diplomatul a avut întrevederi cu diverși oficiali de la Chișinău, printre care ministrul de externe și a fost bucuros să audă despre intenția Republicii Moldova de a deschide o ambasadă în capitala Irlandei, Dublin, scrie IPN.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram