/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Un cutremur masiv, cu magnitudinea de 6,7 grade pe scara Richter, a zguduit Chile

missing
20 ianuarie 2019, ora 13:32

Un cutremur cu magnitudinea de 6,7 grade pe scara Richter s-a produs sâmbătă seara în Chile. Seismul a fost resimţit în centrul şi nordul ţării şi a provocat pagube materiale minore, au anunţat reprezentanţii Institutului American de Geofizică (USGS), scrie Mediafax.

Seismul s-a produs la o adâncime de 53 de kilometri. Epicentrul a fost înregistrat la aproximativ 15 kilometri de oraşul Coquimbo. Autorităţile nu au emis avertizare de tsunami.

Cutremurul a fost resimţit puternic în oraşul La Serene, situat la aproximativ 400 de kilometri de capitala ţării, Santiago. Locuitorii oraşului au transmis că mai multe clădiri vechi au fost afectate şi a existat o scurtă pană de curent.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram