/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Lapoviță și maxim zero grade în termometre! Prognoza meteo pentru prima zi din săptămână

missing
21 ianuarie 2019, ora 09:15

Pentru ziua de astăzi, meteorologii prognozează precipitații sub formă de lapoviță în mai multe raioane din țară, totodată, maximele temperaturii aerului nu vor depăși zero grade, în sudul țării, la nord, maximele vor fi de -5 grade.

Astfel, pe parcursul zilei se așteaptă lapoviță și ninsori slabe în raioanele și municipiile din centrul și sudul țării, iar la nord ar putea ninge lin.

La Briceni, Edineț și Soroca maximele nu vor depăși -5 grade, iar în la Rîbnița, Bălți și Orhei vor fi cel mult -4 grade.

La Dubăsari, Ungheni și Călărași se va încălzi la amiază până la -3 grade, iar la Chișinău, Tiraspol și Cimișlia vor fi maxim -2 grade Celsius.

La Ștefan Vodă, Comrat și Leova vor fi astăzi maxim -1 grad, iar la Cahul și Ceadîr-Lunga, cel mult zero grade.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram