/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Trei bărbați din Briceni, prinși de Poliție în timp ce fabricau droguri. Ce s-a depistat la ei acasă

missing
21 ianuarie 2019, ora 15:42

Trei bărbați din orașul Lipcani, raionul Briceni, au fost prinși de polițiștii de frontieră, în timp ce preparau niște substanțe care ar fi narcotice. 

„În cadrul procedurii contravenționale polițiștii de frontieră au efectuat percheziția flagrantă la o adresă din or. Lipcani, unde exista informație precum că mai multe persoane păstrau și confecționau substanțe narcotice. Ca rezultat, trei bărbați cu vârste de 41, 44 și 46 de ani au fost depistați în timp ce preparau o substanță de culoare cafenie închisă, cu miros specific de acetonă și iod”, informează serviciul de presă al Poliției de Frontieră.

Presupusele narcotice au fost descoperite cu ajutorul patrupedului Poliției de Frontieră, Monti.

„Într-un vas a fost depistat aproximativ 50 ml cu soluție necunoscută, însă după miros și culoare fiind iod și acetonă, o seringă de 12 ml cu un lichid de culoare albă și găsită o sacoșă din polietilenă în care se afla aproximativ 250 gr de masă vegetală, asemănătoare cu canabisul. La fel, după percheziționarea corporală a bărbaților au fost ridicate 60 de pastile Tramadol și substanțe vegetale de culoare verde cu miros specific de cânepă”, se menționează în comunicatul Poliției de Frontieră.

Cei trei suspecți au antecedente penale, potrivit polițiștilor. „Aceștia urmează să fie supuși unei examinări pentru a stabili dacă sunt consumatori de substanțe narcotice. Totodată, transmise spre expertiză au fost și substanțele depistate, rezultatul cărora va ajuta la calificarea faptei”, precizează polițiștii de frontieră.

Cazul este cercetat în continuare de oamenii legii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram