/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ ULTIMA ORĂ. Dodon a anunțat dacă participă sau nu în alegerile parlamentare din februarie

21 ianuarie 2019, ora 14:10

Am decis să nu candidez la alegerile parlamentare, ci să-mi concentrez atenția, precum și atenția administrației asupra desfășurării activității politice interne și externe în vederea soluționării problemelor strategice ale țării”, a declarat Dodon.

În același timp, șeful statului și-a anunțat sprijinul pentru PSRM și a spus de nenumărate ori că este liderul neformal al acestui partid.

Nu voi participa în campania parlamentară și nu voi aspira la funcția de deputat, dar în tot acest răstimp sprijinul meu moral și politic va fi acordat echipei și partidului care m-a înaintat la alegerile prezidențiale din 2016 și a susținut toate inițiativele prezidențiale din ultimele doi ani, mă refer la Partidul Socialiștilor din R. Moldova”, a mai adăugat Dodon.

Alegerile parlamentare din R. Moldova se vor desfășura pe 24 februarie 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram