/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Ce spune directorul Promo-LEX despre comunicatul PDM și întrevederea cu reprezentanții partidului

missing
22 ianuarie 2019, ora 19:02

Țin să vă asigur în numele echipei Promo-LEX, că Misiunea de Observare va continua să monitorizeze alegerile și procesele democratice din Moldova și să informeze (la fel de obiectiv, cu bună credință și echidistant) opinia publică atât despre aspectele pozitive care au loc cât și/sau mai ales/ despre problemele și încălcările constatate de noi la nivel național. Un lucru trebuie să fie cert – Asociația Promo-LEX nu va renunta niciodată la valorile sale de activitate și nici nu vom admite ingerințe din afară în activitatea Misiunii sau a organizației. Vă mulțumim pentru că ne sunteți aproape și vă invităm să ne urmăriți Joi, 24 Ianuarie 2018, când vom prezenta constatările și recomandările Raportului nr.3”, a scris Ion Manole, Directorul Asociației Promo-LEX pe pagina sa de facebook.

Luni seara, partidul democrat într-un comunicat a informat că vicepreşedinţii PDM Vladimir Cebotari şi Sergiu Sîrbu au avut o întrevedere cu directorul Promo-Lex, Ion Manole şi directorul de programe al acestei organizaţii, Pavel Postică. Potrivit PDM, în cadrul întâlnirii s-a discutat despre standardele OSCE în materie de observare a alegerilor, precum şi despre rapoartele publice comunicate de Promo-Lex. Comunicatul poate fi citit mai jos:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram