/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Fostul premier Iulia Timoşenko va candida la alegerile prezidenţiale din Ucraina

missing
22 ianuarie 2019, ora 16:50

„Voi candida la preşedinţie. Astăzi intrăm într-o nouă eră a succesului, fericirii şi prosperităţii. Începem să mergem înainte, spre momentul de măreţie al Ucrainei”, a declarat Timochenko în cadrul unei întâlniri de partid.

Aceasta a recunoscut că a făcut „anumite greşeli în trecut”, şi a anunţat că „poate uneori nu are dreptate, dar este un candidat sincer”.

Anunţul Iuliei Timochenko a fost primit cu încredere de cetăţenii Ucrainei. Conform unui sondaj preliminar, popularitatea acesteia este mai mare decât a actualului preşedinte, Petro Poroşenko.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram