/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

Ministerul Educației a anunțat orarul testărilor naționale pe eșantioane, pentru examenele din acest an

missing
22 ianuarie 2019, ora 16:47

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării (MECC) a anunțat orarul testărilor naționale pe eșantioane reprezentative, pentru examenele de absolvire a diferitor cicluri de învățământ, în anul 2019. 

Astfel, graficul testărilor naționale pe eșantion reprezentativ este următorul: pe 20 februarie va avea loc testarea la treapta primară, pe 21 februarie – la treapta gimnazială, iar pe 22 februarie – la treapta liceală. De asemenea, testarea candidaților la examenele de absolvire se va desfășura în perioada 1-12 aprilie.

De asemenea, MECC menționează că, în acest an, în bugetul de stat pentru acest an, sunt prevăzute peste șapte milioane de lei pentru organizarea olimpiadelor și concursurilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram