/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Numărul polițiștilor la dirijarea traficului rutier la cele mai aglomerate sensuri giratorii și intersecții din Capitală, dublat

22 ianuarie 2019, ora 09:21

Astfel, toți participanții la trafic sunt îndemnați să respecte regulile de circulație rutieră și să se conformeze indicațiilor polițiștilor și a reprezentanților Inspectoratului General de Carabinieri.

Având în vedere condițiile meteorologice prognozate pentru următoarea perioadă, cod galben de gheață fragilă și ninsori pe întreg teritoriul țării Poliţia recomandă șoferilor prudență în trafic.

– Echipați mașina cu pneuri de iarnă;
– Verificați starea frânelor. Menţionăm că în localităţi, pe poduri, pe drumurile umbrite sau la semafoare suprafaţa este de regulă mai alunecoasă, fapt pentru care vă recomandăm să folosiţi frâna de motor şi evitarea frânărilor bruşte;
– În autovehicul trebuie să aveți lanţuri antiderapante, lopată, racletă şi sac cu nisip;
– Dacă autovehiculul începe să derapeze, NU SE FRÂNEAZĂ! Trebuie să se corecteze deplasarea maşinii din virarea volanului şi a diminuarea vitezei de deplasare;

Pietonilor le recomandăm să traverseze strada la trecerile de pietoni, să se asigure temeinic înainte de a păşi pe trecerea de pietoni, chiar dacă legislația rutieră Vă conferă prioritate.

Atenționăm! Nu staţionați sau parcați autoturismele pe marginea carosabilului, atât în capitală, cât și pe drumurile din țară, pentru a permite intervenţia utilajelor de deszăpezire.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram