/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Revin precipitațiile! Va cădea lapoviță și ninsoare, începând cu ziua de mâine și până în weekend

missing
22 ianuarie 2019, ora 14:37

De mâine, pe întreg teritoriul țării revin precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare. Potrivit prognozelor Serviciului Hidrometeorologic de Stat (SHS) va ninge șase zile la rând, mai ales în partea de nord a țării.

Mâine, 23 ianuarie, la nord și în centru va ninge, iar la sud se așteaptă lapoviță. Joi, vineri și sâmbătă, în nordul țării va cădea zăpadă, iar la centru și la sud se așteaptă lapoviță. Duminică sunt posibile ninsori slabe în nordul țării, iar la sud, lapoviță.

Temperaturile aerului pe timp de  noapte vor scădea până la -8… -10 grade Celsius, în nordul republicii; până la -7… -8 grade, în centrul țării, și până la -6… -5 grade, la sud.

Ziua vor fi cel mult +1… +3 grade, la nord, +2… +4 grade, în centru, și +3… +5 grade, la sud.

Urmăriți constant prognoza meteo, pentru a fi la curent cu toate actualizările SHS.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram