/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Avertismentul lui Podoliak și sancțiuni UE. Cea mai mare bază NATO din Europa, în construcție

Accident mortal pe traseul Chișinău-Cimișlia! Un bărbat a decedat azi-dimineață, după ce a fost lovit de o mașină

23 ianuarie 2019, ora 10:43

Un bărbat în vârstă de 63 de ani, originar din Ceadîr-Lunga, a murit azi-dimineață, după ce a fost lovit de un automobil, pe traseul Chișinău-Cimișlia. 

Accidentul a avut loc în jurul orei 7, pe traseul M3, km 31, în apropiere de localitățile Zloți și Sagaidac, raionul Cimișlia.

Potrivit ofițerei de presă a Inspectoratului de Poliție Ialoveni, angajații căruia au documentat accidentul, bărbatul decedat conducea un automobil de marcă Ford. Acesta nu s-a isprăvit cu ghidajul, din cauza condițiilor meteo nefavorabilă, și a derapat de pe traseu.

„Ulterior, acesta s-a tamponat în parapetul de pe marginea drumului și a coborât din automobil pentru a strânge cioburile de pe drum. Bărbatul nu a fost observat și a fost tamponat de un Volkswagen, la volanul căruia era un tânăr de 33 de ani, locuitor al satului Băcioi, municipiul Chișinău”, a spus ofițera de presă.

Șoferul automobilului Ford a decedat pe loc.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal, în urma căruia se va stabili sancțiunea care i se va aplica șoferului automobilului Volkswagen.

Foto: Stiri.md

Foto: Stiri.md

Potrivit lui Gheorghe Cavcaliuc, șef-adjunct al Inspectoratului General de Poliție, la nivel național, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate opt accidente rutiere soldate cu nouă persoane traumatizate și 77 de accidente soldate cu pagube materiale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram