/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 755: Avertismentul lui Podoliak și sancțiuni UE. Cea mai mare bază NATO din Europa, în construcție

Moldoveni, implicați într-un accident în România. Se aflau într-un vehicul înmatriculat în Bulgaria

23 ianuarie 2019, ora 11:39

Un accident cu implicarea câtorva cetățeni moldoveni s-a produs noaptea trecută, în Vaslui, România. Aceștia se aflau într-o dubiță, împreună cu alți cetățeni bulgari și turci. Vehiculul dat este înmatriculat în Bulgaria. 

Accidentul s-a produs pe traseul DE581, în localitatea Creţeşti, scrie Libertatea.ro.

„Patru persoane, pasageri ai mașinii, au fost transportate la spital după ce șoferul dubiței a pierdut controlul asupra volanului, pe fondul unui carosabil acoperit cu zăpadă, și s-a răsturnat în afara șoselei”, scrie sursa citată.

Victimele s-au ales cu contuzii și au fost transportate la Compartimentul de Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal „Dimitrie Castroian” Huşi. Toate persoanele sunt în stare stabile și conștiente, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vaslui, George Onofreiasa.

Poliţiştii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul, precizează sursa citată.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram