/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Un tânăr din Rezina va sta după gratii zece ani, după ce a bătut și jefuit un vârstnic. Victima a murit, ulterior, la spital

missing
23 ianuarie 2019, ora 09:18

Un tânăr din raionului Rezina, în vârstă de 29 de ani, a fost condamnat la zece ani pușcărie, pentru că a bătut și jefuit un vârstnic de 78 de ani.

Victima a murit pe patul de spital, la zece zile după ce a fost snopit în bătăi de condamnat.Totuși, potrivit Raportului de expertiză judiciară medico-legală, moartea victimei a survenit în rezultatul insuficienţei cardio – vasculare acute, iar între leziunile pricinuite de atacatori şi deces, nu există legătură cauzală.

Procurorii spun că totul s-a produs în dimineaţa  zilei de 21 iulie 2018, în satul Gordineşti, raionul Rezina: „Inculpatul, împreună cu o persoană neidentificată, a pătruns în casa bătrânului, pe care l-au bătut crunt şi i-au cerut toţi banii. La refuzul bărbatului de a le da banii, agresorii i-au aplicat câteva lovituri cu o bâtă în regiunea capului, după care au sustras din casă 1200 de lei, părăsind locul infracţiunii”, se menționează  într-un comunicat al Procuraturii Generale.

Bătrânul a fost găsit încă în viaţă de către vecini, declarând ca l-a recunoscut pe unul dintre atacatori. Peste câteva ore inculpatul a fost reţinut şi până la sentinţă, s-a aflat în arest preventiv. Acesta este din aceeaşi localitate cu victima şi anterior a mai fost condamnat.

Sentinţa este cu drept de atac în modul stabilit de lege.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram