/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Două zile până la începerea campaniei electorale! Mâine, ultima zi în care concurenții pot cere înregistrarea în cursă

missing
23 ianuarie 2019, ora 13:04

Mâine, 24 ianuarie, este ultima zi în care Comisia Electorală Centrală (CEC) și Consiliile Electorale de Circumscripții Electorale (CECE) mai primesc cereri din partea potențialilor candidați pentru alegerile parlamentare și referendumul republican consultativ, care va avea loc pe 24 februarie. 

„Programul autorităților electorale va fi până la ora 17, ceea ce înseamnă că, dacă în ziua de mâine vor fi depuse mai multe cereri, atunci la ora 18 vom desfășura procedura de tragere la sorț, în vederea stabilirii ordinii în buletinele de vot”, a explicat Alina Russu, președinta CEC.

Astfel, campania electorală pentru alegerile parlamentare va începe din data de 25 ianuarie.

Până astăzi, CEC a înregistrat oficial șapte concurenți electorali pe circumscripția națională (n.r.: lista de partid): Partidul Democrat, Blocul ACUM DA PAS, Partidul Comuniștilor, Partidul Socialiștilor, Partidul Mișcarea Antimafie, Partidul Voința Poporului și Partidul Nostru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram