/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, pericol atomic și noi reguli de mobilizare pentru armata ucraineană

/VIDEO/ „Life is good”? Candidatul PDM pentru circumscripția din Hâncești, Alexandru Botnari, s-a lăudat cu talentele muzicale

missing
23 ianuarie 2019, ora 19:09

Imaginile au fost publicate ieri de primarul de Hâncești, democratul Alexandru Botnari, care este și candidat pe circumscripția numărul 38. Filmul însă a fost șters ulterior, deși internauții îl descărcaseră între timp. In clipul său, Botnari a utilizat mai multe imagini cu locuri din Hâncești care îl fac să pară unul electoral. Democratul însă a negat acest fapt.

Life is good, skajem vmeste, life is good, etoi pesnei, life is god jizni prekrasna, life is good”.

Nu am scris nicăieri că-i promovare. Pur și simplu e un clip care, viața e frumoasă atunci când lași ceva în urmă. Îmi pare că se vede acolo și soția la zi de naștere, în clipul dat și-i cu nașul meu, da. Vă uitați încă o dată și o să vă convingeți”, Alexandru Botnari, candidat PDM pe circumscripția nr. 38 – Hâncești.

Acum trei săptămâni și liderul PDM și-a etalat vocea la o petrecere.

„Am să beau, să beau, să beau, până face mâța miau. Și cocoșul cucurigu, că la voi e tot câștigul”.

Anul trecut, Alexandru Botnari s-a remarcat și prin faptul că l-a decorat, post mortem, pe fostul lider militar bolșevic, Grigore Cotovschi, cu distinctia Om Emerit, iar la decizia consiliului local două străzi din oraș au fost botezate cu numele tatălui și soacrei sale. La începutul lunii ianuarie, democratul a fost înregistrat de CEC în cursa electorală. Pe lângă Botnari, până acum, pe circumscripția numărul 38 din Hâncești au fost înregistrați și Victor Perțu de la Partidul Șor, precum și Petru Corduneanu din partea PSRM. În declarația de avere, Alexandru Botnari a menționat că în ultimii doi ani a trăit doar din salariul său și al soției sale.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram