/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Un bărbat de 60 de ani, bănuit că ar fi comercializat droguri. Ce riscă acesta

missing
23 ianuarie 2019, ora 13:03

De asemenea, în locuința individului au fost depistate și ridicate 18 pachețele din hârtie cu o masă vegetală uscată cu miros specific de culoare verde, trei pungi cu masă vegetală verde în care se afla aproximativ 250 g, un săculeț cu marijuană de 5 gr, un aparat confecționat artizanal și mijloace bănești obținute în urma comercializării drogurilor în sumă de 3410 euro și 3000 lei.

În prezent, oamenii legii au acumulat probe convingătoare ce-i demonstrează vinovăția. Pachețelele depistate în urma percheziției au fost ridicate, sigilate și transportate la Centrul tehnico-criminalistic și expertize judiciare a IGP.

În cazul în care bărbatul comercializa pachețelele cu substanța fărâmițată cu miros specific, ar mai fi obținut un profit în sumă de 50 000 lei.

Anterior bănuitul a mai fost în vizorul forțelor de ordine, pentru fapte similare și furt.

Bărbatul a fost arestat pentru un termen de 30 de zile, conform legislației în vigoare acesta riscă de la șapte până la 15 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram