/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Un grup de tineri din Chișinău, prinși în timp ce se drogau, într-o mașină parcată pe o stradă din sec. Rîșcani

missing
23 ianuarie 2019, ora 09:41

Un grup de tineri au fost prinși de inspectorii de patrularea, aseară, în timp ce se drogau. Aceștia se aflau într-o mașină, parcată pe o stradă din sectorul Rîșcani al capitalei. 

„Cazul s-a întâmplat în jurul orei 18:10, în timp ce inspectorii de patrulare erau implicați în serviciu la dirijarea traficului rutier la sensul giratoriu de la intersecția străzilor Calea Orheiului – Tudor Vladimirescu. Un inspector de patrulare care se ocupa cu fluidizarea transportului, a observat un automobil de model Volkswagen în care se aflau mai mulți tineri, iar unul din ei în timpul mișcării automobilului în trafic a introdus în mână o seringă”, informează serviciul de presă al Inspectoratului Național de Patrulare (INP).

Inspectorii de patrulare au somat automobilul să stopeze, însă conducătorul auto a ignorat cerințele și a continuat deplasarea: „Inspectorii de patrulare au reacționat promt, au solicitat ajutor și la alt echipaj INP, și au întreprins măsuri de stopare forțată. În automobil se aflau patru pasageri, iar pe banchetă erau mai multe seringi și pastile”, se menționează în comunicatul INP.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă, pentru a documenta cazul dat. Persoanele reținute ulterior au fost escortate la IP Rîșcani, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și identificarea acestora.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram