/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Atac armat la o bancă din Statele Unite. Cinci persoane au decedat

missing
24 ianuarie 2019, ora 12:27

„Am împușcat cinci persoane”, a spus individul oamenilor legii. În acel moment în încăpere se aflau doar cinci persoane, care au și decedat.

Potrivit mediafax, suspectul care a fost identificat drept Zephen Xaver, a sunat miercuri la poliţie pentru a anunţa că a deschis focul în incinta unei bănci din Sebring. Individul s-a baricadat în interior, iar atunci când negocierile au eşuat, o echipă specială a poliţiei (SWAT) a luat cu asalt clădirea, capturându-l pe atacator şi descoperind cinci cadavre.

Momentan nu se cunoaşte dacă atacul a început ca un jaf armat, a declarat un purtător de cuvânt al Poliţiei din Sebring, un mic oraş din Florida cunoscut pentru o cursa auto anuală de anduranţă de 12 ore.

Astăzi a fost o zi tragică în comunitatea noastră“, a declarat şeful Poliţiei din Sebring, Karl Hoglund, în cadrul unei conferinţe de presă. „Am suferit pierderi semnificative din cauza unui criminal absurd făcând o crimă fără sens“, a adăugat Hoglund.

Departamentul Corecţional din Florida arată că suspectul a fost angajat ca gardian începător la Instituţia Corecţională Avon Park pe 2 noiembrie şi a demisionat pe 9 ianuarie. Nu au fost raportate probleme disciplinare. Vecinii indică faptul că individul s-a mutat toamna trecuta în Sebring, împreună cu mama sa, care își avea domiciliul într-o locuinţă aflată la aproximativ șase kilometri distanţă de bancă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram