/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Ce spune Candu despre faptul că Premierul participă la activități în circumscripția în care candidează

missing
24 ianuarie 2019, ora 16:15

„Astea sunt chestiuni care au fost examinate de mai multe ori de Curtea Constituțională și de Comisia Electorală Centrală, în 20 și ceva ani de experiență este un anumit studiu de caz și o anumită analiză a studiului de caz. Uitați-vă ce s-a întâmplat în perioadele anterioare, când prim-miniștrii rămâneau în funcție și exercitau atribuțiile de prim-ministru. Dar asta este, când prim-ministru este și persoană politică și concurent electoral, și reprezentantul unui partid și candidat în circumscripție”, a spus Candu.

Totuși rugat să spună dacă acest fapt nu creează un dezechilibru, Candu a răspuns: „Nu se crează atâta timp cât clar se delimitează activitățile guvernamentale de cele de partid”.

La începutul săptămânii curente, Pavel Filip a fost la Strășeni unde a inspectat șantierul de construcție a unui pod pietonal peste calea ferată, din orașul Strășeni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram