/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Dacă ai buletinul de identitate expirat, nu vei putea vota! ASP va simplifica procesul de eliberare a documentelor

25 ianuarie 2019, ora 17:45

Cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot nu vor putea vota la alegerile de pe 24 februarie, dacă au buletinul de identitate expirat. În acest context, reprezentanții Agenției Servicii Publice (ASP) îndeamnă alegătorii să verifice valabilitatea actelor de identitate.

„În scopul asigurării cu acte de identitate, Agenția Servicii Publice întreprinde toate măsurile necesare pentru a simplifica procesele operaționale de eliberare a documentelor și prestarea calitativă a serviciilor. Pentru eliberarea actelor de identitate, solicitanții se pot adresa la orice subdiviziune teritorială a ASP, indiferent de locul înregistrării la domiciliu sau reședință. Iar, pentru cei care vor solicita primul buletin de identitate, precizăm că acesta se eliberează în mod gratuit”, informează serviciul de presă al ASP.

Informaţii suplimentare referitoare la eliberarea actelor de identitate, program de muncă, termene sau tarife, găsiți accesând pagina web oficială a Agenţiei www.asp.gov.md.

Pe 24 februarie, în Republica Moldova vor avea loc alegeri parlamentare și un referendum republican consultativ.

Găsiți mai multe informații despre candidații la alegerile parlamentare 2019, harta circumscripțiilor și știri electorale în categoria Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram