/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Încă trei partide vor participa la referendum. Cererea unei formațiuni a fost respinsă de CEC

26 ianuarie 2019, ora 16:41

La referendumul care va avea loc pe 24 februarie, odată cu scrutinul electoral parlamentar, vor mai participa încă trei partide politice. Este vorba despre Partidului Politic Democrația Acasă, Mișcarea Profesioniștilor „Speranța- Надежа”, Partidul Politic Voința Poporului. Cererea Partidului Politic „Casa noastră – Moldova” pentru înregistrare în calitate de participant a fost respinsă de Comisia Electorală Centrală.

Două dintre formațiunile politice vor participa la referendum cu mențiunea „Contra” – PP Democrația Acasă și Partidul Voința Poporului.

Mișcarea „Speranța- Надежа” a ales să meargă în acest referendum cu opțiunea „Pentru” la prima întrebare și cu opțiunea „Contra” pentru a doua întrebare.

Anterior pentru referendum s-au înregistrat în calitate de candidați: Partidul Democrat cu opțiunea „Pentru” și Partidul Comuniștilor cu opțiunea „Contra”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram