/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Democrații au pornit într-o caravană electorală. Andrian Candu a luat microfonul și a intervievat colegii de partid

26 ianuarie 2019, ora 19:42

Partidul Democrat din Moldova a pornit astăzi într-o caravană electorală. Democrații spun că vor merge în localități din întreaga țară pentru a le spune „despre ceea ce am reușit să facem și ceea ce ne dorim să facem”. Prima destinaţie a democraţilor a fost raionul Anenii Noi, unde candidat din partea PDM este înaintat ministrul afacerilor interne, degrevat din funcție, Alexandru Jizdan.

În deputul evenimentului, vicepreședintele PDM, Andrian Candu, a luat rolul unui jurnalist și a intervievat mai mulți membri ai partidului. „Avem intenţia să colindăm întreaga ţară, să ajungem în cât mai multe raioane, să vorbim cu oamenii, să le povestim ceea ce am reuşit să facem şi ceea ce ne dorim să facem”, a declarat în debutul caravanei Andrian Candu.

Democraţii porniţi astăzi în caravană s-au declarat pregătiţi pentru întâlnirile cu cetăţenii, doritori să îi asculte, dar şi să le împărtăşească proiectele de viitor ale partidului.

Pe parcursul zilei Andrian Candu a făcut mai multe intervenții live pe pagina de Facebook în care se vede că echipa PDM a vizitat diferite instituții și companii printre care o fabrică de pâine.

Gepostet von Andrian Candu am Samstag, 26. Januar 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram