/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Care sunt „păcatele” candidaților la funcția de deputat și cât de integri sunt cei care primesc certificate de la ANI, aflați în emisiunea de azi „Cutia Neagră”

27 ianuarie 2019, ora 09:01

În ediția de azi a emisiunii „Cutia Neagră”, aflați care sunt „păcatele” candidaților la funcția de deputat în următorul Parlament și în ce măsură certificatele eliberate de ANI arată cât de integri sunt aceștia. Jurnalista de investigație Cornelia Cozonac și experta Centrului de Analiză și Prevenire a Corupției, Lilia Ionița, vor analiza profilurile candidaților și vor spune care sunt remediile pentru intimidarea jurnaliștilor de către politicieni și îngrădirea accesului jurnaliștilor la informație.

Nu ratați emisiunea „Cutia Neagră”, astăzi, începând cu ora 20.00.

Mâine, 27 ianuarie, Cutia Neagră vă invită să aflați „păcatele” candidaților la parlamentare

Mâine, 27 ianuarie, începând cu ora 20.00, deschidem Cutia Neagră cu profilurile candidaților la parlamentare, trecute prin lupa jurnaliștilor de investigație și a juriștilor de la inițiativa civică MoldovaCurata.md. Aflați care sunt „păcatele” candidaților monitorizați, cât de integri sunt candidații care primesc certificate de integritate de la ANI, dar și care sunt remediile pentru Intimidarea jurnaliștilor de către politicieni și îngrădirea accesului jurnaliștilor la informație.Fiți cu ochii pe TV8.MD

Gepostet von Cutia Neagră am Samstag, 26. Januar 2019

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram