/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/VIDEO/ Partidul Comuniștilor a mai inclus patru candidați pe circumscripția națională. Cine sunt aceștia

missing
28 ianuarie 2019, ora 16:01

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM) și-a completat lista candidaților pe circumscripția națională cu patru nume, doi candidați și două candidate. Este vorba despre: Ludmila Cube, Ivan Filimon, Victoria Morari și Serghei Zavorotco. Cererea comuniștilor a fost acceptată de membrii Comisiei Electorale Centrale (CEC).

Astfel, lista PCRM a suferit modificări. Candidații de pe pozițiile 20 până la 22 s-au transferat la 21 și 23, iar pe 20 a fost inclusă Ludmila Cube.

Candidații de pe pozițiile 23 și până la 30 s-au transferat pe pozițiile 25 și 32, iar pe 24 a fost inclus Ivan Filimon.

Cei de pe pozițiile 31 – 49 s-au transferat pe pozițiile la 34 – 52, iar pe poziția 33 a fost inclusă Victoria Morari.

În același timp, candidatul Zui Alexandru a fost transferat de pe poziția nr. 50, pe poziția nr. 54, iar pe poziția nr. 53 a fost inclus candidatul Serghei Zavorotco.

Astăzi, CEC a mai înregistrat doi concurenți electorali pe circumscripția națională: Partdul Regiunilor și Partidul Democrația Acasă.

Găsiți mai multe informații despre candidații la alegerile parlamentare 2019, harta circumscripțiilor și știri electorale în categoria Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram