/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Dacă PDM nu va forma majoritate în legislativ, o candidată democrată spune că se va alia majorității

missing
29 ianuarie 2019, ora 07:53

Dacă Partidul Democrat nu va reuși să formeze majoritatea în următorul Parlament, candidata democraților de pe circumscripția nr. 32 din Chișinău, Nina Costiuc, spune că se va alia cu majoritatea care se va forma pentru a rezolva problemele oamenilor. Declarația a fost făcută în platoul dezbaterilor electorale de la ProTV Chișinău.

„Pentru ca să ai continuitate în orice proiect, trebuie să ai majoritate”, a declarat candidata.

Nina Costiuc este convinsă că democrații o vor înțelege dacă va decide să se alăture majorității. „Doar sunt oameni rezonabili. Doar se declară că noi suntem pentru Moldova, pentru oameni, sigur că vor înțelege”, a mai menționat candidata.

De asemenea, Nina Costiuc consideră că oamenii nu trebuie să fie fanatici și nu trebuie să se țină de partid, dar trebuie să ofere soluții pentru cetățeni.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram