/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Democrații și-au prezentat programul electoral în localități din raioanele Briceni și Ocnița

missing
29 ianuarie 2019, ora 15:44

Reprezentanții Partidului Democrat din Moldova (PDM) au mers să-și prezinte programul electoral în localități din raioanele Briceni și Soroca, din Nordul țării. 

Vom continua proiectele inițiate, atât cele sociale destinate susținerii pensionarilor, copiilor și familiilor nevoiașe, cât și cele de infrastructură. Vom continua să reparăm școli și grădinițe, să asfaltăm drumurile și să construim apeducte. Partidul Democrat din Moldova are un program electoral foarte clar, care vizează absolut toate domeniile”, a declarat Violeta Ivanov, vicepreședintă a PDM, la întâlnire cu locuitorii din Berlinți.

„Am fost alături de locuitorii din Briceni prin fapte concrete în acești ultimi ani. Cu susținerea Guvernului, am modernizat drumuri și trotuare în raion, am renovat și dotat zeci de școli și grădinițe, am amenajat parcul central din orașul Briceni. Vom continua cu alte proiecte necesare pentru localitățile noastre“, a spus candidatul PDM  pe circumscripția nr. 1, Briceni, Mihail Gnatiuc.

La Ocnița, democrații au avut întâlniri cu locuitorii din or. Ocnița și satele Volcineț și Mereșeuca, la care a participat și candidatul pe circumscripția nr. 2, Vadim Lesnic.

Potrivit serviciului de presă al PDM, în următoarele săptămâni, caravana electorală a democraților va ajunge în toate raioanele țării.

PDM are 52 de candidați pe circumscripția națională și 51 de candidați pe circumscripțiile uninominale. Listele candidaților PDM la alegerile parlamentare le găsiți în categoria Alegeri.tv8.md.

Alegeri.tv8.md

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram