/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Mașina fiului candidatului PDM pe circumscripția Bălți ar fi fost incendiată

missing
29 ianuarie 2019, ora 14:09

Eugenia Molceanov, ofițer de presă IP Bălți, a precizat că poliția a fost informată despre incendiu noaptea la ora 2:55. „La fața locului, grupa operativă a stabilit că un automobil de model Reno Megan, de sub capota acestuia ieșea fum, preliminar ar fi vorba de o incendiere. La moment pe acest caz se întreprind măsuri de investigație pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a declarat Molceanov.

Într-un comunicat de presă, PDM denunță categoric violența de campanie care a avut loc în municipiul Bălți. De asemenea, PDM condamnă toate agresiunile de campanie care au avut loc în ultimele zile, precum incendierea altor autovehicule, vandalizarea panourilor electorale, agresarea fizică și verbală a unor candidați sau activiști electorali.

De la începutul campaniei electorale au fost înregistrate și alte incindente. Astfel, la Orhei Valeriu Munteanu a fost huiduit de un grup de protestatari, la Ungheni un panou electoral al lui Octavian Ticu a fost vandalizat, iar Dinu Plângău a depus plângere la poliție că a fost bătut. În toate cazurile, a fost sesizată și poliția. Și socialiștii s-au plâns ca un autobuz pe care l-au folosit într-un spot electoral ar fi fost incendiat de necunoscuți.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram