/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Ce au spus polițiștilor indivizii care l-au îmbrâncit pe Dinu Plîngău. De asemenea, Poliția a pornit și o anchetă internă

missing
29 ianuarie 2019, ora 15:03

Cei trei indivizi care l-ar fi îmbrâncit duminică pe Dinu Plîngău, candidatul blocului ACUM în circumscripția Edineț, sunt tineri în vârstă de la 23 la 31 de ani, locuitori ai municipiului Edineț. Aceștia au spus polițiștilor, în cadrul audierilor, că au sărit la Plîngău din motiv că acesta a îndreptat spre ei telefonul și li s-a părut că sunt filmați. 

Șeful Direcției securitate publică a Inspectoratului General de Poliție (IGP), Marin Maxian, spune că persoanele în cauză vor fi pedepsite, dacă vor fi găsite vinovate, și că sancțiunea va fi stabilită în funcție de gravitate leziunilor cu care s-a ales victima.

„Sunt audiați alți martori ai evenimentului, se ridică, după posibilitate, înregistrările video, persoanele nu vor fi absolvite de răspundere”, a spus Maxian, în cadrul unei conferințe de presă.

Totodată, pe numele polițistului care a fost martor la incident a fost pornită o anchetă internă, în cadrul căreia urmează să se stabilească, dacă acesta a avut posibilitatea să intervină pentru a opri agresorii sau nu.

Ieri, candidatul Dinu Plîngău a anunțat că a depus o plângere și la Procuratura din Edineț, pentru a fi investigat acest caz.

Vezi și:

Dinu Plângău, despre atacul de la Edineț: Tatăl unuia dintre agresori este vice-președintele OT a PDM de la Edineț. Președintele Organizației nu comentează

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram