/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Candidații socialiști spun că vor să închidă oficiul NATO din Moldova și să deschidă două ZEL-uri la Ciocana

missing
31 ianuarie 2019, ora 18:54

Deschiderea Oficiului NATO în Republica Moldova contravine normelor juridice ale țării. În Constituție este scris negru pe alb că Republica Moldova este o țară neutră. Când vom ajunge la putere noi vom face totul ca oficiul NATO să nu mai existe”, Ghenadie Mitriuc, candidat pe lista PSRM și pe circumscripția nr. 16 Ungheni.

Iar în alt capăt al orașului, candidatul PSRM pe circumscripția numărul 30 – Ciocana, își propune să modifice legislația pentru a putea crea în acest sector două ZEL-uri.

Propun de a revedea legea privind Zonele Economice Libere. Pentru a forma în sectorul Ciocana inclusiv, a minim două zone economice libere. Și totodată, paralel, este necesar de a revedea legea privind parcurile economice industriale”, Petru Burduja, candidat PSRM pe circumscripția nr. 30 – Chișinău.

Discursul socialistului se pare că nu a fost pe placul tuturor trecătorilor.

„Iaca eu am fost în partidul socialist. Tot ce ați făgăduit, nimic n-ați făcut. Eu am umblat nouă luni de zile din urma PSRM fiind în fiecare dimineață la 6:30 când venea domnul Dodon și toți făceați planiorcă și vă duceați”.

În afară de candidatul PSRM, pe circumscripția numărul 30 – Chișinău din sectorul Ciocana mai candidează democratul Nae Simion Pleșca, Stanislav Cvasnîi de la Partidul Șor, Veronica Herța din partea Partidului Liberal, Dan Perciun, propus de blocul ACUM și patru candidați independenți: Galina Bostan, Oleg Golopeatov, Valentin Dolganiuc și Maxim Uvarov. In total, PSRM s-a înregistrat în cursa electorală cu 55 de candidați pe lista de partid și 51 de candidați pe circumscripții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram