/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Bărbatul care a încercat să corupă niște colegi de celulă în izolatorul CNA a fost condamnat! Cu ce pedeapsă s-a ales

missing
01 februarie 2019, ora 15:50

Bărbat din Ialoveni, acuzat că a încercată să-și corupă colegii de celulă, în timp ce se afla în izolatorul Centrului Național Anticorupție (CNA), a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare în penitenciar de tip semiînchis, cu amendă în mărime de două sute de mii de lei, cu privarea de dreptul de a exercita funcții publice pe un termen de cinci ani.

Sentința a fost pronunțată de magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani. El și-a recunoscut vina.

Anterior, Procuratura Anticorupție a comunicat anterior despre bărbatul, care, fiind reținut și plasat în Izolatorul de urmărire penală al Centrului Național Anticorupție, a pretins de la doi colegi de celulă, figuranți pe alte dosare de corupție – 5 000 și, respectiv, 7 000 euro.

În schimbul banilor, acesta susținea că va influența procurorii anticorupție care conduceau urmărirea penală pe cauzele învinuiților, și judecătorii de instrucție din cadrul Judecătoriei Chișinău, care urmau să examineze demersurile privind prelungirea măsurii preventive „arestarea preventivă” în vederea înlocuirii acesteia cu o măsură mai blândă.

Sentința de condamnare este cu drept de apel în termen de 15 zile la Curtea de Apel Chișinău.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram