/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/HARTĂ/ Ploi în toată țara și temperaturi de +8. Prognoza meteo pentru prima zi din februarie

missing
01 februarie 2019, ora 08:55

Potrivit meteorologilor, în Nordul țării temperatura va oscila între +3..+4 grade pe timp de zi, iar noaptea se va înregistra o minimă de 0 grade. Totodată, sunt așteptate ploi slabe.

În Centru temperatura va crește ușor, astfel pe timp de zi vom avea maxim +6 grade și ploi, iar noaptea mercurul în termometre va scădea până la +3 grade. În Chișinău ziua vom avea +6 grade Celsius.

În Sudul țării ne vom bucura de temperaturi mai generoase, astfel vom avea o maximă de +8 grade pe timp de zi și +5 pe timp de noapte. Ca și în celelalte regiuni ale țării, sinopticienii prognozează precipitații.

Precizăm că pe teritoriul țării sunt active două avertizări de cod galben. Unul de ceață care va fi în vigoare până astăzi și unul de gheață fragilă în bazine acvatice care este valabil până la cinci februarie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram