Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) pe circumscripția nr. 29 (Chișinău), Adrian Lebedinschi își va concentra eforturile, în calitate de deputat, pe conservarea zonei istorice a orașului Chișinău și politicile pentru tineri. În cadrul unei conferințe de presă, acesta și-a enunțat prioritățile sale în calitate de candidat la alegerile parlamentare. 

Astfel, Adrian Lebedinschi propune dezvoltarea zonei industriale a orașului în favoarea celei istorice, iar monumentele istorice din centrul vechi să fie restaurate. Candidatul socialist spune că pentru aceasta e necesar să fie aduși specialiști din Uniunea Europeană și din Federația Rusă, dar să fie pregătiți și specialiști în restaurarea monumentelor în instituțiile de învățământ din țară.

Concurentul electoral pe circumscripția nr. 29 Adrian Lebedinschi susține că e necesară și aprobarea planului urbanistic zonal al capitalei.

Pe circumscripția nr 29, Chișinău, sunt înregistrați patru candidați: Valentin Guznac, PDM; Adrian Lebedinschi, PSRM; Ruslan Verbițchi, ACUM DA PAS; Dumitru Jelescu, PL.

Lista candidaților PSRM pe circumscripția națională și pe circumscripțiile uninominale la alegerile parlamentare o puteți vedea pe Alegeri.tv8.md.