/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

/VIDEO/ Ce vrea să facă pentru Chișinău, în calitate de deputat, Adrian Lebedinschi, candidatul PSRM pe circumscripția 29

missing
01 februarie 2019, ora 16:34

Candidatul Partidului Socialiștilor din Republica Moldova (PSRM) pe circumscripția nr. 29 (Chișinău), Adrian Lebedinschi își va concentra eforturile, în calitate de deputat, pe conservarea zonei istorice a orașului Chișinău și politicile pentru tineri. În cadrul unei conferințe de presă, acesta și-a enunțat prioritățile sale în calitate de candidat la alegerile parlamentare. 

Astfel, Adrian Lebedinschi propune dezvoltarea zonei industriale a orașului în favoarea celei istorice, iar monumentele istorice din centrul vechi să fie restaurate. Candidatul socialist spune că pentru aceasta e necesar să fie aduși specialiști din Uniunea Europeană și din Federația Rusă, dar să fie pregătiți și specialiști în restaurarea monumentelor în instituțiile de învățământ din țară.

Concurentul electoral pe circumscripția nr. 29 Adrian Lebedinschi susține că e necesară și aprobarea planului urbanistic zonal al capitalei.

Pe circumscripția nr 29, Chișinău, sunt înregistrați patru candidați: Valentin Guznac, PDM; Adrian Lebedinschi, PSRM; Ruslan Verbițchi, ACUM DA PAS; Dumitru Jelescu, PL.

Lista candidaților PSRM pe circumscripția națională și pe circumscripțiile uninominale la alegerile parlamentare o puteți vedea pe Alegeri.tv8.md.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram