Și directorul liceului „Gheorghe Asachi” din Capitală, Boris Volosațîi, și-a început campania de promovare pentru a obține un fotoliu de deputat. Acesta candidează independent pe circumscripția 33, unde au fost înregistrați alți cinci candidați. Boris Volosațîi vrea să promoveze, în viitorul Parlament, interesele școlilor și unirea cu România.

Voi fi, nu în vorbe, ci în fapte concrete, deputat al circumscripției 33”, Boris Volosatîi, directorul liceului „Gheorghe Asachi”, candidat.

O faptă, la care s-a referit concurentul electoral, este să colaboreze cu deputații români pentru a schimba la față regiunea pe care candidează.

Voi iniția pe lângă colegii din Parlamentul României un proiect pilot de dezvoltare a localităților din circumscripția 33”, Boris Volosatîi, directorul liceului „Gheorghe Asachi”, candidat.

Director al liceului „Gheorghe Asachi” de aproape 30 de ani, Volosatîi a declarat că vrea să promoveze în Parlament și interesele elevilor, pe lângă ideea unionismului.

„Fără școală serioasă nici o națiune nu are viitor. Unirea cu România, cu țara-mamă, după ferma mea convingere, este unica soluție reală de a depăși starea de colaps în care s-a pomenit Republica Moldova”, Boris Volosatîi, directorul liceului „Gheorghe Asachi”, candidat.

În susținerea candidatului au vorbit foști elevi, dar și membri ai Convenției Euro-Unioniste, constituită în urmă cu două luni, din care face parte și Volosatîi.

Domnul Boris Volosatîi este mult prea cunoscut în Republica Moldova pentru faptul că a fost permanent în avanscena bătăliei pentru identitatea națională românească”, Valentin Dolganiuc, candidat independent circumscripția nr. 30.

Pe lângă Boris Volosatîi, în circumscripția nr. 33 din suburbiile de sud ale capitalei, s-au înregistrat până acum democratul Constantin Țutu, cofondatorul blocului „ACUM”- Andrei Năstase, Vladimir Roșca din partea socialiștilor, dar și independenții Andrei Nastas și Călin Vieru.