/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Directorul liceului „Gheorghe Asachi” vrea să promoveze educația și unionismul în Parlament

missing
01 februarie 2019, ora 18:03

Voi fi, nu în vorbe, ci în fapte concrete, deputat al circumscripției 33”, Boris Volosatîi, directorul liceului „Gheorghe Asachi”, candidat.

O faptă, la care s-a referit concurentul electoral, este să colaboreze cu deputații români pentru a schimba la față regiunea pe care candidează.

Voi iniția pe lângă colegii din Parlamentul României un proiect pilot de dezvoltare a localităților din circumscripția 33”, Boris Volosatîi, directorul liceului „Gheorghe Asachi”, candidat.

Director al liceului „Gheorghe Asachi” de aproape 30 de ani, Volosatîi a declarat că vrea să promoveze în Parlament și interesele elevilor, pe lângă ideea unionismului.

„Fără școală serioasă nici o națiune nu are viitor. Unirea cu România, cu țara-mamă, după ferma mea convingere, este unica soluție reală de a depăși starea de colaps în care s-a pomenit Republica Moldova”, Boris Volosatîi, directorul liceului „Gheorghe Asachi”, candidat.

În susținerea candidatului au vorbit foști elevi, dar și membri ai Convenției Euro-Unioniste, constituită în urmă cu două luni, din care face parte și Volosatîi.

Domnul Boris Volosatîi este mult prea cunoscut în Republica Moldova pentru faptul că a fost permanent în avanscena bătăliei pentru identitatea națională românească”, Valentin Dolganiuc, candidat independent circumscripția nr. 30.

Pe lângă Boris Volosatîi, în circumscripția nr. 33 din suburbiile de sud ale capitalei, s-au înregistrat până acum democratul Constantin Țutu, cofondatorul blocului „ACUM”- Andrei Năstase, Vladimir Roșca din partea socialiștilor, dar și independenții Andrei Nastas și Călin Vieru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram