/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Chișinăul va găzdui o nouă ediție a turneului internațional „Biotehnos Cup”. Au început meciurile etapei de calificare la turneu

missing
02 februarie 2019, ora 11:10

Chișinăul va găzdui o nouă ediție a turneului internațional „Biotehnos Cup”. Prestigioasa competiție de gradul II va avea loc între 4 și 10 februarie 2019 și face parte din circuitul ITF World Tennis Tour Juniors al Federației Internaționale de Tenis. Astăzi, au început meciurile etapei de calificare a turneului.

Pentru primele locuri de pe podiumul de onoare al turneului vor lupta atât jucătorii de tenis din Republica Moldova, cât și reprezentați din Rusia, Polonia, Marea Britanie, Italia, Franța, Ucraina, Cipru, Turcia, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, etc. Jucătorii vor evolua în proba de simplu (Calificări și Tabloul principal) și în cea de dublu.

Meciurile se vor juca pe terenuri cu suprafață hard ale Școlii Sportive Specializate de Tenis.

Pentru al doilea an consecutiv, turneul internațional poartă numele companiei Biotehnos, care susține dezvoltarea tenisul de câmp în Republica Moldova și modul sănătos de viață.

Meciurile vor putea fi urmărite online în regim live cu ajutor programului Livescore, disponibil pe site-ul Federației Naționale de Tenis din Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram