/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Ilan Șor confirmă că soția sa vrea să devină cetățean al R. Moldova

missing
02 februarie 2019, ora 18:08

Soția mea iubește Moldova, este mândră de atitudinea ei față de ea. Ea are dreptul moral și legal, ca soție a unui cetățean al Republicii Moldova, să ceară cetățenie. Soția mea este o artistă cunoscută și populară, o persoană independentă și bogată, deci dacă dorește să investească în țara noastră, în dezvoltarea ei, o poate face, indiferent dacă primește cetățenia moldovenească sau nu. Sunt foarte multumit că sotia mea a luat o decizia ca pe lângă cetățenia rusă să primească și cetățenia Republicii Moldova”, a scris Ilan Șor.

Informațiile că soția lui Ilan Șor dorește să obțină cetățenia R. Moldova au fost dezvăluite în exclusivitate în cadrul emisiunii „60 de minute” de la Jurnal TV. Detalii AICI.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram